Τομέας Ενδιαφέροντος
Για οικιακές εφαρμογές
Για επαγγελματικούς χώρους
Εάν είστε...
Ιδιοκτήτης κατοικίας
Αρχιτέκτονας - Διακοσμητής
Κατασκευαστής
Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης

Η IQProjects ειδικεύεται στο να δημιουργεί το έξυπνο – εξελιγμένο περιβάλλον που επιθυμείτε, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Η IQProjects σχεδιάζει, ενοποιεί και εγκαθιστά όλες τις πτυχές του home automation από τον έλεγχο του φωτισμού, των ρολών και της θέρμανσης έως τα συστήματα διανομής ήχου και εικόνας. Στόχος μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό, αισθητικά ευχάριστο, απλό στην χρήση και παράλληλα να έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες.

Αν κατοικείτε ή δραστηριοποιήστε στην Ελλάδα και την Κύπρο και θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή ενός έξυπνου περιβάλλοντος ή σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 6977 420 815, ή μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Τελευταία Νέα
Κάποτε υπήρχαν τα smart homes, τώρα υπάρχουν τα Wiser homes
Ημερομηνία: Απρίλιος 2009

Η Clipsal παρουσίασε τη διαθεσιμότητα του Wiser Home Controller με τον οποίο η πλήρης ενοποίηση όλων των συστημάτων μιας οικίας (ηχητικά συστήματα, home cinemas, air conditioning, φωτισμός, αυτόματο πότισμα, security) είναι πλέον πιο εύκολος και προσιτός από ποτέ.

Περισσότερα Νέα