Το σπίτι σας

Γιατί να εγκαταστήσω ένα σύστημα ΚΝΧ;

Το ΚΝΧ εξαλείφει την ανάγκη να πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο για την ρύθμιση των κουρτινών, των ηλεκτρικών ρολών, του φωτισμού, της θερμοκρασίας και των audio - video συστημάτων. Είτε μέσω μιας εύχρηστης έγχρωμης οθόνης αφής, ενός τηλεχειριστηρίου είτε μέσω των πληκτρολογίων, το ΚΝΧ είναι πάντα στην άκρη του χεριού σας.

Με το ΚΝΧ παραδίδεστε στην πολυτέλεια με το πάτημα ενός μόνον πλήκτρου. Η ευελιξία του συστήματος επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να δημιουργεί διάφορα δικής του επιλογής σενάρια φωτισμού όπως διαδρομές, πλήκτρα πανικού, πλήκτρα " all off " και πολλά άλλα.


- Φανταστείτε με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, η ένταση των φωτιστικών να μειώνεται, να κλείνουν τα ρολά, η τηλεόραση plasma να ανοίγει και να ξεκινά η αγαπημένη σας ταινία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το popcorn και τα αναψυκτικά!

- Φανταστείτε οι κουρτίνες ή τα ρολά των παραθύρων σας να είναι προγραμματισμένα να ρυθμίζονται σε συγκεκριμένες ώρες για να μειώνουν την αντηλιά για να προστατεύονται τα ευαίσθητα υφάσματα ή τα έργα τέχνης από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

- Φανταστείτε την νύχτα τα φωτιστικά των διαδρόμων να ανάβουν αυτόματα καθώς εσείς περνάτε.

- Φανταστείτε τι μπορεί να προσφέρει το ΚΝΧ στον τρόπο ζωής σας.